Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce

Influence factor surroundingg food undertaking on making performance
Abstract:
Cílem bakalářské práce je shrnout poznatky týkající se problematiky kvality produktů potravinářského podniku. Podnik je popsán jako ekonomický subjekt se zaměřením na potravinářskou výrobu. Dále tato práce popisuje kvalitu zejména se zaměřením na ISO normy, které jsou jedním z prvků ovlivňující úroveň kvality potravinářského výrobku.
Abstract:
Bachelor work is focused on knowledge concerning problems making product food company. Company be described as economic subject with a view food production. Further this work describe qualities especially with a view to ISO specification, that have be one of element influecing standard of quality food product.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Identifier: 2251

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 9. 2006
  • Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KARLÍKOVÁ, Zuzana. Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 31. 05. 2006

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.