Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce – Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ
Bc. Zuzana KARLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce
Influence factor surroundingg food undertaking on making performance
Abstract:
Cílem bakalářské práce je shrnout poznatky týkající se problematiky kvality produktů potravinářského podniku. Podnik je popsán jako ekonomický subjekt se zaměřením na potravinářskou výrobu. Dále tato práce popisuje kvalitu zejména se zaměřením na ISO normy, které jsou jedním z prvků ovlivňující úroveň kvality potravinářského výrobku.Abstract:
Bachelor work is focused on knowledge concerning problems making product food company. Company be described as economic subject with a view food production. Further this work describe qualities especially with a view to ISO specification, that have be one of element influecing standard of quality food product.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2006
Identifier:
2251
Thesis defence
- Date of defence: 14. 9. 2006
- Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KARLÍKOVÁ, Zuzana. \textit{Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce} Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2006. Available from: https://theses.cz/id/rm3syj/. [cit. 2024-03-29].
The right form of listing the thesis as a source quoted
KARLÍKOVÁ, Zuzana. Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 31. 05. 2006
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Kvalita a výkonnost podniků z vybrané oblasti zpracovatelského průmyslu
Adéla Trlidová -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Hana Chocholáčová -
Kvalita a výkonnost podniků z vybrané oblasti zpracovatelského průmyslu
Lucie Kempná -
Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku
Miroslav Špalek -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Anežka Kotlasová -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Tomáš Heger -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Mária Kuchárová -
Výroba přírub s využitím postupu PPAP a normy ISO 9001
Tomáš Prokeš