Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk – Bc. Alžběta Mandová
Bc. Alžběta Mandová
Diplomová práce
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
Physico-chemical properties and use of wholemeal flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MANDOVÁ, Alžběta. \textit{Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/rm9dq4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.