Bc. Alena Trojanová
Bachelor's thesis
Nové trendy v cukrářství
New Trends in Pastry and Cake Making
Abstract:
Tato bakalářská práce na téma Nové trendy v cukrářství se dělí na tři hlavní části a to teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část vysvětluje a popisuje, co je to cukrářství, jak vznikalo, jak bylo vnímáno dříve a detailně popisuje suroviny, které se používají při výrobě cukrářských výrobků. Dále jsou vysvětleny trendy, které se v tomto oboru uplatňují, ať už se jedná o trend z hlediska …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with New Trends in Pastry and Cake Making. In this thesis there are three main parts: theoretical, practical and suggest. Theoretical part describes what pastry and cake making means, the history of it as well and also describes in great detail ingredients which are used in this business. Trends in pastry and cake making are covered in this part as well from the point of view …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/a32ey/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management