Bc. Alena Trojanová
Bakalářská práce
Nové trendy v cukrářství
New Trends in Pastry and Cake Making
Anotace:
Tato bakalářská práce na téma Nové trendy v cukrářství se dělí na tři hlavní části a to teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část vysvětluje a popisuje, co je to cukrářství, jak vznikalo, jak bylo vnímáno dříve a detailně popisuje suroviny, které se používají při výrobě cukrářských výrobků. Dále jsou vysvětleny trendy, které se v tomto oboru uplatňují, ať už se jedná o trend z hlediska …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with New Trends in Pastry and Cake Making. In this thesis there are three main parts: theoretical, practical and suggest. Theoretical part describes what pastry and cake making means, the history of it as well and also describes in great detail ingredients which are used in this business. Trends in pastry and cake making are covered in this part as well from the point of view …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/a32ey/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2021
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví