La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere – Monika ZVONÍČKOVÁ
Monika ZVONÍČKOVÁ
Bachelor's thesis
La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere
The Gastronomy and Teaching French as a Foreign Language
Abstract:
The attempt of this bachelor thesis "Gastronomy and Teaching French as a Foreign Language" is to deal with gastronomy within the geographical structure of France and application of these facts in integrated education. The aim of the thesis is to show examples of possible application of gastronomy in French regions in lessons in primary and secondary schools and in teaching the foreign languages particularly …moreAbstract:
Bakalářská práce " La gastronomie dans l´enseignement du français langue étrang?re" se zabývá gastronomií a zeměpisnou strukturou Francie a jejich využitím v rámci integrované výuky. Cílem této práce je ukázat možnosti využití znalostí gastronomie ve spojení s konkrétními francouzskými regiony ve vzdělávání na základních a středních školách a ve výuce cizích jazyků, v tomto případě francouzštiny. V …more
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Martin Pleško
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ZVONÍČKOVÁ, Monika. La gastronomie dans l´enseignement du francais langue étrangere. Olomouc, 2016. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY OLOMOUC
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / French Philology - Italian Philology
Theses on a related topic
-
Překlady umělecké literatury ve výuce ruského jazyka jako druhého cizího jazyka na středních školách
Kryštof Peršín -
Analýza vztahu cílového a mateřského jazyka ve výuce německého jazyka na základní škole
Jana Hagen -
Vliv angličtiny - prvního cizího jazyka na vyučování/učení se francouzštiny - druhého cizího jazyka
Kristýna PETŘÍČKOVÁ -
Osvojování mateřského jazyka v kontextu výuky cizího jazyka v předškolním věku
Ludmila Bulínová -
Jazykové kompetence žáků s narušenou komunikační schopností ve výuce cizího jazyka
Věra Navrátilová -
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
Ingrid PTÁČKOVÁ -
Analýza francouzské gastronomie
Filip Kratochvíl -
Francouzská gastronomie v České republice
Josef Domácí
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights