Podpory potravinářského sektoru ČR v kontextu s fondy EU a jejich dopady – Ing. Zdeňka Náglová
Ing. Zdeňka Náglová
Disertační práce
Podpory potravinářského sektoru ČR v kontextu s fondy EU a jejich dopady
Subsidies of the Czech Food Sector in a Context of the European Funds and Their Impact
Anotace:
Disertační práce se zabývá problematikou potravinářského průmyslu. V první řadě je posuzována ekonomika tohoto sektoru v oborovém a velikostním členění podniků. Přičemž hlavní pozornost je věnována otázkám čerpání podpor potravinářským průmyslem v kontextu s fondy EU. Hlavním cílem této disertační práce je zhodnotit dopady těchto podpor na ekonomiku potravinářských podniků. K analýze byl využit fixed …víceAbstract:
Dissertation deals with the food industry. First, the economy of the sector in the branch structure and size of businesses is evaluated. The main attention is paid to the drawing subsidies by the food industry in the context of EU funds. The main objective of this thesis is to evaluate the effect of the subsidies on the economy of the food business. For the analysis fixed effect model was used. According …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 8. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Eva Rosochatecká, CSc.
- Oponent: František Kuzma, externi, Josef Mezera, externi, Jindřich Špička, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaDoktorský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková a odvětvová ekonomika
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva