Vlastnosti krajových odrůd ovoce – Bc. Lucie KOŽEHUBOVÁ
Bc. Lucie KOŽEHUBOVÁ
Master's thesis
Vlastnosti krajových odrůd ovoce
Properties of Wallachia fruits
Anotácia:
1. Obecně charakterizovat vlastnosti ovoce včetně jeho taxonomie 2. Popis jádrového ovoce 3. Popis ekologických faktorů Bílých Karpat 4. Sběr vzorků odrůd krajového ovoce 5. Chemické analýzy vzorků na základní jakostní ukazatele 6. Porovnání výsledků analýz mezi krajovýcmi a tržními odrůdamiAbstract:
1. Desription properties of fruit and description fruits taxology 2. Desription appel fruit 3. Description ecological factors of the White Carphantians 4. Picking of regional fruit 5. Chemical analysis for general indexes of quality 6. Confrontation results of regional fruits cultivars with markets cultivars
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Zverejniť od: 16. 5. 2008
Identifikátor:
8055
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOŽEHUBOVÁ, Lucie. Vlastnosti krajových odrůd ovoce. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 16. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production