Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou – Bc. Klaudia Dorová
Bc. Klaudia Dorová
Bakalářská práce
Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
Prague Restaurants Specializing in Latin-American Cuisine
Abstract:
My bachelor dissertation is focused on restaurants in Prague with Latin American cuisine. The aim of the theoretical part of my project is to familiarize myself with the Latin American gastronomy while taking into consideration individual countries such as Brazil and Mexico. I chose five different restaurants located in Prague, where both the cuisine and cultural experience are represented. Through …víceAbstract:
Bakalárska práca ja zameraná na reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou. V teoretickej časti je cieľom práce oboznámenie s gastronómiou Latinskej Ameriky ako celku, ale aj jednotlivých štátov ako je Brazília a Mexiko. V praktickej časti som sa zamerala na 5 vybraných reštaurácií sídliacich v Prahe, v ktorých je možnosť spoznať latinsko-americkú gastronómiu. Analýza prebiehala prostredníctvom …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14248/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2017
- Vedoucí: Mgr. Dagmar Lanská
- Oponent: Mgr. Jiří Holub
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOROVÁ, Klaudia. \textit{Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/roop7e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Mystery Shopping ve vybrané pražské restauraci
Mario Zajíček -
Mystery shopping
Matěj Netolický -
Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku
Tomáš Pavka -
Mystery Schopping se zaměřením na restauraci a zaměstnaneckou jídelnu.
Daniela Dorocáková -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Ruská kuchyňa na Slovensku
Monika Hrvolová -
Ekologická a ekonomická kuchyňa
Natália Šujanská -
Analýza úrovně exprese vybraných genů parazita Eudiplozoon nipponicum (Monogenea)
Filip Kuchyňa