Bc. Lada Řiháčková

Diplomová práce

Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii

Preparation of Processed Cheese for Scanning Electron Microscopy
Anotace:
Předkládaná diplomová práce se zabývá chemickou a fyzikální přípravou vzorků tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii. Cílem práce bylo optimalizovat přípravu vzorků chemickou a fyzikální cestou, provést skenovací elektronovou mikroskopii připravených vzorků, popsat odlišnosti metod, vliv lišících se parametrů přípravy na strukturu vzorků modelových tavených sýrů a charakterizovat silné …více
Abstract:
This diploma thesis deals with chemical and physical preparation of samples of processed cheese for scanning electron microscopy. The aim of this study was to optimize chemical and physical preparation of samples with varying parameters of preparation, viewing prepared samples in scanning electron microscope, describe the differences between methods and influence of differing parameters of preparation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Zveřejnit od: 22. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Řiháčková, Lada. Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 22. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe