Institucionální stravování – nemocnice – Bc. Nikola Rusevská
Bc. Nikola Rusevská
Bakalářská práce
Institucionální stravování – nemocnice
Institutional catering - hospitals
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá sledováním nemocničního stravování v Oblastní nemocnici Kladno. Porovnává možnosti, způsoby a rozsah stravovacích služeb pro pacienty a návštěvníky nemocnice. V teoretické části této práce se seznamujeme s formami stravování v České republice a posléze se stravováním v nemocnicích. Teoretická část obsahuje také dietní systém a druhy diet, základní složky stravy a hygienické …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with monitoring of hospital meals in the Oblastní nemocnice Kladno. It compares the possibilities, ways and range of catering services for patients and hospital visitors. The research question "How is catering provided to patients at Oblastní nemocnice Kladno?" In the theoretical part of this work we get acquainted with the forms of eating in the Czech Republic, their distribution …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/f9ap1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RUSEVSKÁ, Nikola. \textit{Institucionální stravování – nemocnice} Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/rp6559/. [cit. 2024-04-20].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
Michaela Zerzáňová -
Stravování v malých regionálních nemocnicích
Nikola Šnajdrová -
Stravování v nemocnicích
Sára Smolková -
Vliv podávaných pokrmů na spokojenost pacientů v Nemocnici Prachatice a.s.
Nikola SCHNEIDEROVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Zdravá výživa,její význam a produkty výživy
Iva Ježková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová