Bc. Nikola Rusevská

Bakalářská práce

Institucionální stravování – nemocnice

Institutional catering - hospitals
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá sledováním nemocničního stravování v Oblastní nemocnici Kladno. Porovnává možnosti, způsoby a rozsah stravovacích služeb pro pacienty a návštěvníky nemocnice. V teoretické části této práce se seznamujeme s formami stravování v České republice a posléze se stravováním v nemocnicích. Teoretická část obsahuje také dietní systém a druhy diet, základní složky stravy a hygienické …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with monitoring of hospital meals in the Oblastní nemocnice Kladno. It compares the possibilities, ways and range of catering services for patients and hospital visitors. The research question "How is catering provided to patients at Oblastní nemocnice Kladno?" In the theoretical part of this work we get acquainted with the forms of eating in the Czech Republic, their distribution …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/f9ap1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví