Bc. Nikola Rusevská

Bachelor's thesis

Institucionální stravování – nemocnice

Institutional catering - hospitals
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním nemocničního stravování v Oblastní nemocnici Kladno. Porovnává možnosti, způsoby a rozsah stravovacích služeb pro pacienty a návštěvníky nemocnice. V teoretické části této práce se seznamujeme s formami stravování v České republice a posléze se stravováním v nemocnicích. Teoretická část obsahuje také dietní systém a druhy diet, základní složky stravy a hygienické …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with monitoring of hospital meals in the Oblastní nemocnice Kladno. It compares the possibilities, ways and range of catering services for patients and hospital visitors. The research question "How is catering provided to patients at Oblastní nemocnice Kladno?" In the theoretical part of this work we get acquainted with the forms of eating in the Czech Republic, their distribution …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2020
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)