Bc. Blanka Hyhlíková

Master's thesis

Izotachoforetické stanovení leucinu

Isotachophoretic Determination of Leucine
Abstract:
Práce se zabývá stanovením aminokyseliny leucinu po převedení na 2-hydroxyisokapronovou kyselinu, která byla následně stanovována kapilární izotachoforézou a anionickém módu. Stanovení bylo ověřeno na analýzách modelového a reálného vzorku.
Abstract:
This thesis is dealing with isotachophoretic determination of leucine. Leucine was determinated after converted to 2-hydroxyisocaproic acid, that the was consequently analysed by capillary isotachophoresis in anionic mode. The determination was verified in the analyses of model sample and real sample.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2009

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2009
  • Supervisor: Ing. Martin Bartoš, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hyhlíková, Blanka. Izotachoforetické stanovení leucinu. Pardubice, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic