Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci – Bc. Miroslav Machek
Bc. Miroslav Machek
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
The Factors affecting the quality of school meals in the specific location
Abstract:
Tato práce se zabývá faktory ovlivňujícími kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci. V teoretické části se nejprve stručně pojednává o významu školního stravování a následně jsou definovány tři hlavní skupiny faktorů ovlivňující školní stravování a je vymezen jejich legislativní rámec. Jedná se o cenu oběda, kterou ovlivňuje kvalita a skladba surovin použitých na jeho výrobu, dále jde o kvalitu …moreAbstract:
This thesis follows up the factors that have an effect on the quality of the school feeding at the selected destination. The theoretical part first briefly discusses the importance of school feeding and then the three main groups of factors influencing the school meals are defined as well as its legislative framework. The first group of factors is the price of lunch which affects quality and the composition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Martina Sochůrková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management