Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci – Bc. Miroslav Machek
Bc. Miroslav Machek
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
The Factors affecting the quality of school meals in the specific location
Anotácia:
Tato práce se zabývá faktory ovlivňujícími kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci. V teoretické části se nejprve stručně pojednává o významu školního stravování a následně jsou definovány tři hlavní skupiny faktorů ovlivňující školní stravování a je vymezen jejich legislativní rámec. Jedná se o cenu oběda, kterou ovlivňuje kvalita a skladba surovin použitých na jeho výrobu, dále jde o kvalitu …viacAbstract:
This thesis follows up the factors that have an effect on the quality of the school feeding at the selected destination. The theoretical part first briefly discusses the importance of school feeding and then the three main groups of factors influencing the school meals are defined as well as its legislative framework. The first group of factors is the price of lunch which affects quality and the composition …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14560/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Martina Sochůrková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MACHEK, Miroslav. \textit{Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/rqkn9v/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management