Bc. Pavla Doleželová

Master's thesis

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli

Technology of production and comparison of quality parameters of the sausages Spekacek depending on the salt content
Anotácia:
Diplomová práce pojednává o výrobě Špekáčků, které patří dle legislativy do drobných masných výrobků. V teoretické části je shrnuto rozdělení masných výrobky dle platné legislativy, popis jednotlivých technologických kroků při výrobě masných výrobků, a také podrobný popis jednotlivých surovin při výrobě. Poté následuje kapitola o Špekáčcích, o jejich požadavcích dle legislativy, o výrobě a o jejich …viac
Abstract:
The diploma thesis deals with the production of Špekáček, which belong to small meat products according to legislation. The theoretical part summarizes the distribution of meat products according to the valid legislation, the description of individual technological steps in the production of meat products, and also a detailed description of the individual raw materials in production. This is followed …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta