Pavel Schajer

Master's thesis

Charakteristika dextrinů a modifikovaných škrobů z hlediska požárního rizika

Characterization of dextrins and modified amyls from the point of view of fire risk
Abstract:
Rešerše charakteristiky dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení požárně technických charakteristik dextrinů a modifikovaných škrobů. Stanovení možných požárních rizik při výrobě, zpracování a skladování dextrinů a modifikovaných škrobů ve společnosti S E P T amyl s.r.o. Zhodnocení dextrinů a modifikovanýh škrobů ze společnosti S E P T amyl s.r.o. Návrh bezpečnostních listů dextrinů a modifikovaných …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2008

Thesis defence

  • Supervisor: Milan Macura

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Fakulta bezpečnostního inženýrství

Master programme / field:
Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnostní inženýrství