Využití vybraných komponentů rostlinného původu ve výživě ryb. – Iveta Zugárková
Iveta Zugárková
Bakalářská práce
Využití vybraných komponentů rostlinného původu ve výživě ryb.
Use of selected plant components in fish nutrition.
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo zpracování literární rešerše o využití vybraných rostlinných komponentů ve výživě ryb. Dále byla zpracována i problematika z oblasti chovu a výživy ryb, nutričních požadavků na živiny a úpravy krmiv. V práci byla vy-pracována metodika krmného testu. Pro krmný test bude použita šupinatá a lysá forma kapra obecného (Cyprinus carpio L.) a ryby budou krmeny vybranými druhy …víceAbstract:
The main aim of this Bachelor´s thesis was to create a literary review on the use of selected plant components in fish nutrition. Part of the review contains data on fish bre-eding and nutrition, nutritional requirements regarding the nutrients and customization of fish food. The second part of the Bachelor´s thesis presents a draft on the methodo-logy of a feeding test. Both scaled and mirror forms …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Jan Mareš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Plant extracts and their constituents as alternatives to antibiotic treatment of diarrhea in tropical regions
Tomáš Kudera -
Studium komponent rostlinné telomerázy
Anna Korytářová -
Dynamics of proteome changes in response to directed modification of plant hormone cytokinin levels
Gabriela Lochmanová -
Využití komponentů a krmiv rostlinného původu ve výživě kapra obecného (Cyprinus carpio L.).
Josef Kudláček -
Kapr jako potravina v současnosti
Eliška Fořtová -
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
Rebeka Vörösová -
Kapr jako potravina: historický pohled od konce středověku do roku 1914
Barbora Šlemrová -
Influence of sperm density on outcomes of cryopreservation in carp
Taisiya STECHKINA
Název
Vložil
Vloženo
Práva