Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur – Kristýna Klárová
Kristýna Klárová
Bakalářská práce
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
Possibilities of the shelf life extending of bread by adding antifungal cultures
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLÁROVÁ, Kristýna. \textit{Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/rtxxlr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.