Bc. Martina Cinková

Bakalářská práce

Zhodnocení propagace ve vybrané restauraci

Evaluation of Promotion in the Selected Company
Abstract:
The bachelor thesis is devoted to the evaluation of the promotion and the problems of the selected gastronomic establishment. The aim of the thesis is to create a proposal for improving the promotion of the selected restaurant. The theoretical part of the thesis is devoted to the definition of terms, as well as promotion and its possibilities. The thesis focuses on the description of the selected establishment …více
Abstract:
Bakalárska práca sa venuje zhodnoteniu propagácie a problematike vybraného gastronomického zariadenia. Cieľom práce je vytvoriť návrh na zlepšenie propagácie vybranej reštaurácie. Teoretická časť práce sa venuje definovaniu pojmov, ako aj propagácií a jej možnostiam. Práca sa zameriava na opis vybraného podniku a použitých metód ako dotazníkové šetrenie. Praktická časť obsahuje dotazníkové šetrenie …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/thmn7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2024
  • Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
  • Oponent: Ing. Nikola Liptáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.