Soňa Spáčalová

Bachelor's thesis

Změny fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování

Changes in physical parameters and fabric composition of fruit vegetables during storage.
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá změnami fyzikálních parametrů a látkového složení plodové zeleniny v průběhu skladování.Práce je rozdělena na část literární a praktickou. V literární části je popisována historie jednotlivých druhů plodové zeleniny, jejich charakteristika, látkové složení, nároky na prostředí a odrůdy. Dále jsou zde prostudovány možnosti skladování plodové zeleniny, znaky jakosti, organoleptické …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with changes of physical parameters and fabric composition of fruit vegetables during storage.The thesis is divided into a literary and practical part. In the literary part is described the history of individual species of fruit vegetables, their characteristics, fabric composition, demands on environment and varieties. Further, the possibilities of storage of fruit vegetables …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 8. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Dr. Ing. Anna Němcová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta