Trang Phamová
Bachelor's thesis
Mikrobiální kontaminace v biopotravinách
Microbial contaminations of organic foods
Abstract:
V této bakalářské práci je vypracované téma biopotraviny a mikrobiální kontaminace. Je zde shrnuto ekologické zemědělství a legislativa, kterou se ekologické zemědělství řídí. Dále je popsáno značení, kontrola, výroba a dovoz biopotravin. Hlavní část je zaměřená na mikrobiální kontaminaci biopotravin a na vliv biopotravin na zdraví člověka. Poslední část srovnává klady a zápory biopotravin.Abstract:
In this bachelor thesis organic food and microbial contaminationis described. The organic farming and legislation is summarized, which is governed. There labeling, inspection, production and import of organic fooddescribed labeling, inspection, production and import of organic products is described. The main part of this thesis was focused on the microbial contamination and their impact on human health …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2016
Thesis defence
- Date of defence: 5. 9. 2016
- Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Phamová, Trang. Mikrobiální kontaminace v biopotravinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Mikrobiální rizika při ekologické produkci mléka
Petra KOŘÍNKOVÁ -
Biopotraviny
Tereza HYŤHOVÁ -
Biopotraviny ve výživě studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích oboru Výchova ke zdraví
Pavla ŠVECOVÁ -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Informovanost veřejnosti o ekologickém zemědělství a jejich spotřebitelské preference pro biopotraviny
Markéta NĚMEČKOVÁ -
Biopotraviny z pohledu evropské a domácí legislativy.
Iveta MALIŇÁKOVÁ -
Ekologické zemědělství a produkce biopotravin v České republice
Barbora Zatloukalová