Jana Hrabovská

Bachelor's thesis

VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII

Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje na význam a využití pštrosího masa v české gastronomii. Pojednává o chovu pštrosů a jatečného opracování pštrosího masa. V bakalářské práci je popsán chov pštrosů, od historie, kdy k nám byl dovezen pštros až z daleké Afriky a dále do celého světa, až po současnost. Dále je v práci rozepsána všeobecná charakteristika Pštrosa afrického, Emu hnědý i Nandu Pampový, líhnutí …viac
Abstract:
Bachelor thesis focuses on the importance and use of ostrich meat in the Czech gastronomy. About ostrich farming and slaughterhouse processing ostrich meat. In Bachelor thesis breeding ostriches, I described to us from history and was imported from the ostrich in Africa and around the world, to the present. The general characteristics of the work written African Pštrosa Pampový brown and Rhea, emus …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/rvre7i/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.