Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba – Bc. Robin HYŠPLER
Bc. Robin HYŠPLER
Diplomová práce
Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba
Environmental load during production a processing of food wheat and production of bread
Anotace:
Práce byla vytvořena ve spolupráci s mezinárodním projektem M00080-EUSAT- SUKI Sustainable Kitchen, který zjišťuje celkový objem emisí oxidu uhličitého ve stravovacích zařízeních a zkoumá možnosti snížení těchto emisí. Práce se zabývá emisní zátěží pšeničné mouky a chleba. Pomocí dotazníkového šetření a odborné literatury, byly zjištěny údaje o zemědělství, zpracování a transportu vybraných surovin …víceAbstract:
This thesis was made in co-operation with international project M00080- EUS-AT-SUKI Sustainable Kitchen, which is focused to make an inquiry of total emissions of carbon dioxide producted by catering estabilishments and finds possibilities of reducing these emissions. The thesis deals with an emission?s contamination of wheat flour and bread. Informations and data about agriculture, processing and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011
Identifikátor:
18551
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYŠPLER, Robin. \textit{Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/rypsu8/.
Jak správně citovat práci
HYŠPLER, Robin. Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení vlivů změny klimatu na vybrané sídlo/region a vypracování relevantní adaptační strategie, včetně výběru a vytvoření příkladů vhodných adaptačních opatření
Martin Pech -
Vliv globální změny klimatu na diverzitu a rozšíření vodního hmyzu
Kristýna VILÍMKOVÁ -
Rozmnožování lesních dřevin v probíhající globální změně klimatu
Tereza Brožová -
Jak se změní naše příroda při globální změně klimatu? Projekt pro žáky 1. stupně ZŠ.
Linda Millerová -
Výskyt sněhové pokrývky ve vztahu ke globální změně klimatu
Štěpán Buchta -
Vliv počasí a změny klimatu na početnost a rozšíření obojživelníků
Veronika Malečková -
Formování českého národního zájmu v problematice globální změny klimatu
Tereza Mohelníková -
Environmentální dopady pěstování pšenice ozimé v konvenčním a ekologickém systému hospodaření - emise skleníkových plynů
Aleš DOČEKAL
Název
Vložil
Vloženo
Práva