Bc. Robin HYŠPLER

Master's thesis

Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba

Environmental load during production a processing of food wheat and production of bread
Abstract:
Práce byla vytvořena ve spolupráci s mezinárodním projektem M00080-EUSAT- SUKI Sustainable Kitchen, který zjišťuje celkový objem emisí oxidu uhličitého ve stravovacích zařízeních a zkoumá možnosti snížení těchto emisí. Práce se zabývá emisní zátěží pšeničné mouky a chleba. Pomocí dotazníkového šetření a odborné literatury, byly zjištěny údaje o zemědělství, zpracování a transportu vybraných surovin …more
Abstract:
This thesis was made in co-operation with international project M00080- EUS-AT-SUKI Sustainable Kitchen, which is focused to make an inquiry of total emissions of carbon dioxide producted by catering estabilishments and finds possibilities of reducing these emissions. The thesis deals with an emission?s contamination of wheat flour and bread. Informations and data about agriculture, processing and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2011
Identifier: 18551

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HYŠPLER, Robin. Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba. Č. Bud., 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses rypsu8 rypsu8/2
27/5/2011
Folders
Files
Bulánová, L.
28/5/2011
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.