Spotřebitelské vnímání kvality potravin – Bc. Karolína Kučerová
Bc. Karolína Kučerová
Diplomová práce
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Consumer perception of food quality
Anotace:
Cílem práce je identifikovat atributy spotřebitelské (subjektivní) kvality potravin, stanovit důležitost jednotlivých kvalitativních parametrů při kupním rozhodování, ověřit hypotézy a zjistit, zda je nějaký rozdíl ve vnímání kvality potravin u spotřebitelů, kteří sportují a u těch, kteří nikoliv. Prostřednictvím rozhovorů s trenéry a online dotazníkem bylo zjištěno, že kvalitu potravin určuje především …víceAbstract:
The aim is to identify attributes of consumer (subjective) food quality, to determine the importance of individual quality parameters in purchasing decisions, to test hypotheses and to determine whether there is any difference in the perception of food quality between consumers who play sports and those who do not. Through interviews with trainers and online questionnaire, it was found that the quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Novotný, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vyšetřování zrakové ostrosti a stanovení objektivní a subjektivní refrakce
Štěpánka Korbová -
Srovnání objektivního a subjektivního hodnocení grafomotorických dovedností u dětí s dysgrafií a hyperaktivní poruchou pozornosti.
Kamila Toráčová -
Materiálové a konstrukční vlastnosti textilií používaných na operačních sálech a jejich vliv na bariérové vlastnosti a komfort (Konzultant z TZÚ)
Petra Kobzová -
Návrh konkurenceschopné kolekce spodního prádla ve spolupráci s firmou Triola a.s. na základě objektivního a subjektivního hodnocení
Jana Dostálová -
Odezva vybraných objektivních a subjektivních proměnných při kruhovém tréninku v normoxii a hypoxii u souboru mužů: pilotní studie
Zbyněk KRAHULÍK -
Komparace objektivní a subjektivní pozice osy astigmatismu
Veronika Švarcová -
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Viliam Berger -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ
Název
Vložil
Vloženo
Práva