Návrh strategie pro prodejnu zdravé výživy – Martin Beňo
Martin Beňo
Bakalářská práce
Návrh strategie pro prodejnu zdravé výživy
Strategy proposal for health food store
Anotace:
Beňo, M. Návrh strategie pro prodejnu zdravé výživy. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2021. Bakalářská práce se zabývá návrhem strategie pro prodejnu zdravé výživy, jež se primárně zaměřuje na produkty lokálních výrobců a zdravé potraviny. Cílem je navrhnout strategii, která zvýší konkurenceschopnost podniku a jeho postavení na trhu. Na základě analýzy makroprostředí pomocí analýzy …víceAbstract:
Beňo, M. Strategy proposal for health food store. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2021. This bachelor thesis introduces a strategy proposal for a health food store with a special focus on local produce and healthy nutrition. The thesis aim is to present a strategy that would boost the competitiveness of the store and improve its position on the market. Based on the macroenvironment analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Renata Kučerová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický / Manažerské techniky
Práce na příbuzné téma
-
Porterův model pěti sil firmy Pelamis, s.r.o.
Dominika Gotvaldová -
Business model pro založení kavárny
Lucie Janíková -
Aplikace Business modelu Canvas na konkrétní podnikatelský záměr
Arianna Nikolaeva -
The emotional awareness and adaptive regulation of emotions as key factors in the etiology and course of eating disorders
Terézia Knejzlíková -
Characterizing key factors of Overall equipment effectiveness losses across Czech industry segments
Michaela Kozaňáková -
Effect of Financial/Pandemic crisis on a selected companies of food industry in USA
Maksym Fatianov -
Hodnocení konkurenceschopnosti podniku s použitím finanční analýzy
Anna Skoupá -
Analýza a zhodnocení ekonomické situace firmy KINSKÝ Žďár, a. s.
Kateřina Škapa