Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření – Bc. Gabriela Neradová
Bc. Gabriela Neradová
Master's thesis
Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření
The factors which determinate the choice of the field of study at SOU and SOŠ gastronomic specialization
Abstract:
Diplomová práce se zabývá faktory, které mají vliv na výběr učebního, nebo studijního oboru v gastronomických školách. Cílem práce bylo zanalyzovat jednotlivé faktory, které mají vliv na výběr povolání v gastronomických oborech. Z těchto faktorů budou stanoveny a zodpově-zeny výzkumné otázky. Teoretická část práce zahrnuje popis jednotlivých faktorů, proces výběru studijního oboru a možnosti poradenství …moreAbstract:
The thesis deals with the factors that influence the choice of teaching or study field in gastronomy schools. The aim of the thesis was to analyse the different factors that influence the choice of a career in gastronomy. From these factors, research questions were identified and answered. The theo-retical part of the thesis includes a description of each factor, the process of choosing a field of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Identifier:
https://is.muni.cz/th/mylsf/
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2023
- Supervisor: doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.
- Reader: Bc. Ing. Nikola Straková, PhD.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NERADOVÁ, Gabriela. \textit{Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření}. Online. Master's thesis. Brno: Masaryk University, Faculty of Education. 2023. Available from: https://theses.cz/id/rzw253/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání Gastronomie na SOŠ a SOU Vlašim
Martin Zvára -
Rozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomie
Dagmar KFELÍŘOVÁ -
Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie
Dita Ochmannová -
Tvorba motivačních materiálů pro odborný předmět Technologie
Petra Kaňková -
Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
Petra Šandlová -
Zájem žáků o odborný předmět Floristika a jeho další rozvoj
Dana Tichoňová -
Příprava učebních materiálů pro odborný předmět Stolničení
Dana Durdová -
Tvorba učebního textu pro odborný předmět
Jaromír Synek