Bc. Markéta Špačková

Bakalářská práce

Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně

Range of offerings and quality of food for vegetarians throughout average restaurants in Brno
Anotace:
V této bakalářské práci se zabývám rozsahem nabídky bezmasých pokrmů v restauračních zařízeních v Brně, a také kvalitou těchto pokrmů. Cílem mé bakalářské práce je zjistit, jaká je nabídka bezmasých pokrmů v běžných restauracích v Brně, a jaká je jejich kvalita.Další část bakalářské práce je část analytická. Tu jsem rozdělila na dvě části. V první části provádím analýzu dotazníkového šetření mezi obyvateli …více
Abstract:
In this bachelor’s essay I am engaging in range of offerings of meatless meals in Brno and in their quality as well.The goal of this essay is to find out how big is offer of meatless dishes in common restaurants in Brno and if quality is good. In analytical part I am solving the offer and quality of meatless dishes in six restaurants in Brno. I have visited each of those restaurants and I tried one …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma