Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně – Bc. Markéta Špačková
Bc. Markéta Špačková
Bakalářská práce
Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně
Range of offerings and quality of food for vegetarians throughout average restaurants in Brno
Anotace:
V této bakalářské práci se zabývám rozsahem nabídky bezmasých pokrmů v restauračních zařízeních v Brně, a také kvalitou těchto pokrmů. Cílem mé bakalářské práce je zjistit, jaká je nabídka bezmasých pokrmů v běžných restauracích v Brně, a jaká je jejich kvalita.Další část bakalářské práce je část analytická. Tu jsem rozdělila na dvě části. V první části provádím analýzu dotazníkového šetření mezi obyvateli …víceAbstract:
In this bachelor’s essay I am engaging in range of offerings of meatless meals in Brno and in their quality as well.The goal of this essay is to find out how big is offer of meatless dishes in common restaurants in Brno and if quality is good. In analytical part I am solving the offer and quality of meatless dishes in six restaurants in Brno. I have visited each of those restaurants and I tried one …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13121/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPAČKOVÁ, Markéta. \textit{Rozsah nabídky a kvalita jidel pro vegetariány v běžných restauracích v Brně}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/s2ybeh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Výživa a výživové aspekty dětí předškolního věku
Kateřina ORSÁGOVÁ -
Vegetariánství a jiné alternativní formy stravování pohledem současného konzumenta
Kristýna PLEBANOVÁ