Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia) – Bc. Kristina Hlavatovičová
Bc. Kristina Hlavatovičová
Diplomová práce
Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
Nutritional aspects of new trends in gastronomy (case study)
Abstract:
The aim of this is to analyze specifics of the approaches to cooking meat and fats in chosen restaurants and to suggest possibilities for improving the processing of macronutrients. In the theoretical-methodological part the basic components of food (micronutrients and macronutrients) are described and fats and meat as a source of protein are described further. For a better understanding and perspective …víceAbstract:
Cieľom diplomovej práce je analyzovať špecifiká postupov tepelnej úpravy mäsa a spôsoby tepelnej úpravy tukov vo vybraných reštauráciách a navrhnúť možnosti zlepšenia práce so zvolenými makroživinami. V teoreticko-metodologickej časti práce sú popísané základné zložky stravy (mikroživiny a makroživiny), z ktorých je detailnejšie spracovaná časť pojednávajúca o tukoch a o mäse, ako o zdroji proteínu …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2017
- Vedoucí: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLAVATOVIČOVÁ, Kristina. \textit{Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/s5qogw/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství