Bc. Kristina Hlavatovičová

Diplomová práce

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)

Nutritional aspects of new trends in gastronomy (case study)
Abstract:
The aim of this is to analyze specifics of the approaches to cooking meat and fats in chosen restaurants and to suggest possibilities for improving the processing of macronutrients. In the theoretical-methodological part the basic components of food (micronutrients and macronutrients) are described and fats and meat as a source of protein are described further. For a better understanding and perspective …více
Abstract:
Cieľom diplomovej práce je analyzovať špecifiká postupov tepelnej úpravy mäsa a spôsoby tepelnej úpravy tukov vo vybraných reštauráciách a navrhnúť možnosti zlepšenia práce so zvolenými makroživinami. V teoreticko-metodologickej časti práce sú popísané základné zložky stravy (mikroživiny a makroživiny), z ktorých je detailnejšie spracovaná časť pojednávajúca o tukoch a o mäse, ako o zdroji proteínu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2017
  • Vedoucí: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství