Bc. Jiří Vlasák

Diplomová práce

Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu.

The influence of conditions on the nutritive value of salmonids from intensive rearing systems
Anotace:
Předložená diplomová práce se zabývá problematikou nutričních vlastností rybí svaloviny. Praktická část práce je zaměřena na složení svaloviny pstruhů duhových z různých podmínek chovu. Vzorky pro pokusné sledování byly odebrány ve dnech 14. -- 16.4.2014 z pěti rybochovných objektů s různým systémem chovu. K jednotlivým analýzám bylo odebráno deset tržních pstruhů duhových z každého zařízení. U ryb …více
Abstract:
Presented diploma thesis deals with the issue of nutritional characteristics of the fish meat. Practical part is focused on the composition of rainbow trout meat originated from different rearing conditions. Samples for experimental evaluation were taken on June 14th-- 16th, 2014 from five fish-rearing facilities equipped with different rearing system. Ten rainbow trouts in marketable weight were taken …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Jan Mareš
  • Oponent: Karel Halačka, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses s5vden s5vden/2
11. 5. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
11. 5. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.