Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu. – Bc. Jiří Vlasák
Bc. Jiří Vlasák
Diplomová práce
Vliv podmínek na nutriční hodnotu lososovitých ryb z intenzivních systémů chovu.
The influence of conditions on the nutritive value of salmonids from intensive rearing systems
Anotace:
Předložená diplomová práce se zabývá problematikou nutričních vlastností rybí svaloviny. Praktická část práce je zaměřena na složení svaloviny pstruhů duhových z různých podmínek chovu. Vzorky pro pokusné sledování byly odebrány ve dnech 14. -- 16.4.2014 z pěti rybochovných objektů s různým systémem chovu. K jednotlivým analýzám bylo odebráno deset tržních pstruhů duhových z každého zařízení. U ryb …víceAbstract:
Presented diploma thesis deals with the issue of nutritional characteristics of the fish meat. Practical part is focused on the composition of rainbow trout meat originated from different rearing conditions. Samples for experimental evaluation were taken on June 14th-- 16th, 2014 from five fish-rearing facilities equipped with different rearing system. Ten rainbow trouts in marketable weight were taken …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Jan Mareš
- Oponent: Karel Halačka, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie
Práce na příbuzné téma
-
Vliv genotypu a potravní restrikce na biochemické složení a antimikrobiální aktivitu uropygiálních sekretů slepic
Monika Horáková -
Nutriční hodnota vybraných rostlinných náhrad masa a masných výrobků
Anna Michálková -
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
Patrik Toman -
Nutriční hodnota masozeleninových příkrmů ve výživě kojenců
Sabina Malcová -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Tropické skořápkové plody a jejich nutriční hodnota
Terezie Baitlová -
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
Michaela Krlínová -
Nutriční hodnota larev a kukel potemníka stájového (Alphitobius diaperinus) L.
Daniel Krbeček
Název
Vložil
Vloženo
Práva