Jitka Kutzendörferová

Bakalářská práce

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii

Trends in the Offer of Food and Beverage Applied in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce na téma Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se zaměřuje na gastronomii a její vývoj, nabídku pokrmů a nápojů, způsob prodeje a formu nabídky, jídelní lístek, nápojový lístek a menu. Především se soustředí na vybrané gastronomické trendy dnešní doby. Cílem analytické části je identifikovat moderní gastronomické …více
Abstract:
The bachelor thesis on Trends in the Offer of Food and Beverages Applied in Gastronomy is divided into three main parts. The bachelor thesis covers the topic of trends in the offer of food and beverages is divided into three parts. The theoretical part aims at gastronomy and its development, the offer of food and beverages, the way of the sale and the form of the offer, à la carte menu and beverages …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/f64xh/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze