Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa – Bc. Jiří ROUŠAL
Bc. Jiří ROUŠAL
Master's thesis
Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa
Effect of storage conditions on the selected quality indicators of pork meat
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem bylo pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, který z těchto druhů výrobků je hodnotiteli, potažmo spotřebiteli, více preferován. K hodnocení použity vzorky trvanlivých (Vysočina) a fermentovaných (Poličan) masných výrobků předních …moreAbstract:
This Mater´s Degree Thesis focuses on the sensory analysis of the chosen products of the non-perishable meat products in the dependence on the production technology. Its aim is to compare what kind of the products is prefered by the consuments using the sensory analysis and then statistic evaluation. The evaluation samples were used durable (Vysočina) and fermented (Poličan) meat products of leading …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2014
Accessible from:: 30. 11. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ROUŠAL, Jiří. \textit{Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2014. Available from: https://theses.cz/id/s6z0u6/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ROUŠAL, Jiří. Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Použití fosfátů v masné výrobě
Marika Tesařová -
Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
Sylva Bartůňková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Šárka Buchtíková -
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
Kamil Šín -
Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
Lucie Drcmánková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights