Bc. Jiří ROUŠAL

Diplomová práce

Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa

Effect of storage conditions on the selected quality indicators of pork meat
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou vybraných druhů trvanlivých masných výrobků v závislosti na technologii výroby. Jejím cílem bylo pomocí senzorického hodnocení a poté statistického vyhodnocení porovnat, který z těchto druhů výrobků je hodnotiteli, potažmo spotřebiteli, více preferován. K hodnocení použity vzorky trvanlivých (Vysočina) a fermentovaných (Poličan) masných výrobků předních …více
Abstract:
This Mater´s Degree Thesis focuses on the sensory analysis of the chosen products of the non-perishable meat products in the dependence on the production technology. Its aim is to compare what kind of the products is prefered by the consuments using the sensory analysis and then statistic evaluation. The evaluation samples were used durable (Vysočina) and fermented (Poličan) meat products of leading …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014
Zveřejnit od: 30. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ROUŠAL, Jiří. Vliv skladovacích podmínek na vybrané kvalitativní ukazatele vepřového masa. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.11.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 11. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses s6z0u6 s6z0u6/2
4. 6. 2014
Složky
Soubory
Bulánová, L.
5. 12. 2014
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.