Daria Orlova

Diplomová práce

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením

Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce je návrhnout úplně nový koncept italské provozovny se zaměřením na regionalní italskou kuchyni s provozem pasty a pizzy a počítající s umístěním v centru Prahy. Tento návrh bude odpovídat světovým gastronomickým trendům, jmenovitě bistronomické kuchařské škole a koncepce Slow Food. V první části této práce bude uvěděn postup zpracovaní podnikatelského a marketingového …více
Abstract:
The main goal of this thesis is to design a completely new concept of Italian establishment, with a focus on regional Italian cuisine, and the production of pastas and pizzas within the center of Prague. This proposal will be according to the world's gastronomical trends, namely with bistronomical cooking school and the concept of Slow Food. In the first part of this work we will be giving the procedure …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jan Jiran

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze