Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením – Daria Orlova
Daria Orlova
Master's thesis
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Abstract:
Hlavním cílem této diplomové práce je návrhnout úplně nový koncept italské provozovny se zaměřením na regionalní italskou kuchyni s provozem pasty a pizzy a počítající s umístěním v centru Prahy. Tento návrh bude odpovídat světovým gastronomickým trendům, jmenovitě bistronomické kuchařské škole a koncepce Slow Food. V první části této práce bude uvěděn postup zpracovaní podnikatelského a marketingového …moreAbstract:
The main goal of this thesis is to design a completely new concept of Italian establishment, with a focus on regional Italian cuisine, and the production of pastas and pizzas within the center of Prague. This proposal will be according to the world's gastronomical trends, namely with bistronomical cooking school and the concept of Slow Food. In the first part of this work we will be giving the procedure …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 11. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 1. 2015
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jan Jiran
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
Daniel Banič -
Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
Richard Bielik -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Markéta Šmucrová -
TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
Pavla Dvořáčková -
Trendy v kulinářských technologiích
Jiří Vaněček -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková