Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin – Jaroslav Vávra
Jaroslav Vávra
Bachelor's thesis
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
Microbiological parameters of production, storage and distribution of raw food
Abstract:
Bakalářská práce Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin zahrnuje teoretickou a praktickou část. Literární rešerše je kompilací postoje veřejnosti i odborníků k raw potravinám, legislativních předpisů pro používané suroviny a potraviny určené k přímé spotřebě, základů technologie výroby, poznatků o mikrobech, produktech jejich metabolismu a možných zdravotních rizicích …moreAbstract:
Bachelor thesis Microbiological parameters of production, storage and distribution of raw food includes theoretical and practical part. Literary research is a compilation of public and expert attitudes to raw foods, legislative regulations for used raw materials and food for immediate consumption, basics of production technology, knowledge of microbes, their metabolism products and possible health …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VÁVRA, Jaroslav. \textit{Mikrobiologické parametry výroby, skladování a~distribuce raw potravin}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/s7ckj9/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Veronika Baťová -
Vliv mykotoxinů na adhezi probiotických mikroorganismů
Aneta Horáková -
Vliv mykotoxinů na adhezi probiotických mikroorganismů
Veronika Pálenská -
Alternáriové mykotoxiny v zelenině a produktech
Anna Hnátková -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Základní pohled na implementaci "Raw Materials Initiave" v českém geologickém a horním právu
Kamila Janíčková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková