Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů – Bc. Milena HLÁSNÁ
Bc. Milena HLÁSNÁ
Diplomová práce
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Effect technology and storge to quality ice cream
Anotace:
V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.Abstract:
In principles part work is described materials texture, producing Ice {--} cream and sensory defects, that can be at production. In experimental part is described materials texture and producing already concrete Ice {--} cream and haw affecting producing and stocking their quality.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
16365
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HLÁSNÁ, Milena. Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Nové směry v technologii výroby mražených mléčných a smetanových krémů
Aneta Kašparová -
Mražené smetanové krémy s přidanou hodnotou
Barbora Melicharová -
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
Libor Kilián -
Receptury a současná jakost masných výrobků
Tereza Bočková -
Výzkum vlivu jakosti formy na jakost povrchu výrobku
Martin OVSÍK -
Vliv podmínek kování a tepelného zpracování na jakost železničních náprav
Ondřej Kratochvíl -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko