Denisa Schimková

Bakalářská práce

Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních

Specifics own coffee roasters and its correct preparation in catering establishments
Anotace:
SCHIMKOVÁ, Denisa. Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 76. Bakalářská práce je zaměřena na specifika vlastní pražírny kávy. Je rozdělena do třech částí. První část práce zahrnuje základní pojmy o historii kávy, jednotlivých metodách zpracování a kompletní proces pražení. Druhá část obeznamuje, s …více
Abstract:
The bachelor´s thesis is focused on the specifics of having own coffee roasters. It is divided into three parts. The first part covers the basic terms concerning the history of coffee, various methods of treatment and complete roasting process. The second part informs the reader what types of roasters are used and detailed comparison of individual species and a description of the overall operation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Jan Egner
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma