Jana Nenáhlová

Diplomová práce

Analýza ekonomických dopadů využití stravenek v zaměstnaneckém stravování

Analysis of economic impacts of the use of vouchers in the employee catering
Anotace:
Diplomová práce se zabývá systémem stravování zaměstnanců v České republice. V první části práce uvádí stručnou historii společného stravování a identifikuje způsoby stravování zaměstnanců v ČR. Dále se práce zaměřuje na využití stravenek. Analyzuje postoj zaměstnanců, zaměstnavatelů a majitelů restaurací na stravenky. V závěru jsou vymezeny dopady na zaměstnance, zaměstnavatele a restaurace, pokud …více
Abstract:
This thesis deals with a employee catering system in the Czech Republic. The first part provides a brief history of catering and identify ways to ensure catering for employees in the Czech Republic. The thesis focuses on the use of vouchers. It analyzes the attitude of employees, employers and owners of restaurants on the vouchers. At the end are defined effects on employees, employers and restaurant …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 9. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Indrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/32424

Vysoká škola ekonomická v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch