Markéta Tvardková

Bakalářská práce

Morfologické znaky lociky vrbové (Lactuca saligna L.) z Francie, Itálie, Slovenska aUSA

Morphologic traits of least lettuce (Lactuca saligna L.) from France, Italy, Slovakia and theUSA
Anotace:
Předložená bakalářská práce se zaměřuje na morfologický popis vybraných znaků u souboru 30 vzorků lociky vrbové (Lactuca saligna L.) získaných originálními sběry ve Francii, Itálii, Slovensku a USA během regenerace rostlin ve skleníku. Bylo hodnoceno celkem 55 znaků (48 znaků popisných a 7 znaků pro fenologické fáze). V rámci souboru byly zastoupeny jak rostliny L. saligna var. runcinata, tak L. saligna …více
Abstract:
Bachelor thesis focuses on morphological description of selected traits of 30 samples of willow-leaf lettuce (Lactuca saligna L.) acquired during collecting missions in France, Italy, Slovakia and USA during regerenation of plants in the greenhouse. Totally 55 traits have been assessed (48 morphologic traits and and 7 traits for phenological parameters). Within the set, there were either L. saligna …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2010
  • Vedoucí: Eva Křístková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 4. 2010 dostupné: světu
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses s8z8xf s8z8xf/2
10. 6. 2010
Složky
Soubory
Nejezchleba, O.
11. 6. 2010
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.