Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování – Adéla Šebestová
Adéla Šebestová
Bachelor's thesis
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2024
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠEBESTOVÁ, Adéla. \textit{Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2024. Available from: https://theses.cz/id/s9c2z7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Bachelor programme:
Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights