ŠEBESTOVÁ, Adéla. \textit{Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování}. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/s9c2z7/.
ŠEBESTOVÁ, Adéla. <i>Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování</i>. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/s9c2z7/.
ŠEBESTOVÁ, Adéla. Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/s9c2z7/.
@misc{Sebestova2024thesis,
AUTHOR = "Šebestová, Adéla",
TITLE = "Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-11-18]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/s9c2z7/",
}
@misc{Sebestova2024thesis,
AUTHOR = {Šebestová, Adéla},
TITLE = {Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování},
YEAR = {2024},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/s9c2z7/},
URL_DATE = {2024-11-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šebestová
| jméno = Adéla
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
| url = https://theses.cz/id/s9c2z7/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-18
| poznámka =
| jazyk =
}}