Užitkové vlastnosti a kvalita masa králíků z evropských genových zdrojů – Jiří Jiroušek
Jiří Jiroušek
Bakalářská práce
Užitkové vlastnosti a kvalita masa králíků z evropských genových zdrojů
Performance and meat quality of rabbits included in European genetic resources
Anotace:
Bakalářská práce, na téma Užitkové vlastnosti a kvalita masa králíků z evropských genetických zdrojů, pojednává o chovu a kvalitě masa a vlastnostech čistokrevných plemen zařazených mezi plemena genetických zdrojů, jak v naší Republice, tak na vybrané zahraniční plemena v EU. V následujících kapitolách je sepsána obecná historie králíků, ve světě a Čechách spolu s jejich taxonomickým zařazením. Dvě …víceAbstract:
The bachelor thesis, on the topic Performance and meat quality of rabbits from European genetic resources, deals with the breeding and meat quality and characteristics of purebred breeds classified as genetic resource breeds, both in our Republic and selected foreign breeds in the EU. In the following chapters, a general history of rabbits, in the world and in the Czech Republic, together with their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Darina Chodová, Ph.D.
- Oponent: Monika Okrouhlá, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIROUŠEK, Jiří. \textit{Užitkové vlastnosti a~kvalita masa králíků z~evropských genových zdrojů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/saoef1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání komerčních a modifikovaných ředidel pro konzervaci ejakulátu u vybraných genových zdrojů hospodářských zvířat
Michaela Králová -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
Tomáš Kubát -
Kvalita vepřového masa.
Kamila Zadražilová -
Kombinace restrikce krmiva a alternativního zdroje proteinu s ohledem na užitkovost a kvalitu masa kuřat
Nikola Javorská -
Kvalita masa z pohledu histochemických analýz
Zuzana Štemberková -
Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu
Dorota Hanáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
24. 4. 2023
Mach, J.
24. 4. 2023