Renata Homolková

Diplomová práce

Podnikatelský plán rychlého občerstvení s domácími produkty - FRAICHE

Business plan of fast food restaurant with home-made products - FRAICHE
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce na téma Podnikatelský plán rychlého občerstvení s domácími produkty -- FRAICHE, je posoudit reálnost a proveditelnost v praxi daného projektu. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje problematiku dané oblasti, zejména je zaměřena na charakteristiku pojmů podnikání, podnik, malé a střední podnikání či podnikatelský …více
Abstract:
The main goal of this master thesis, on Business plan of fast food restaurant with home-made products - FRAICHE, is to assess the feasibility of this project in practise. The thesis is divided into two sections. Theoretical part describes the characteristics of businesses, small and medium enterprises, business plans and their structures. The practical part is based on the theoretical background and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 2. 2014
  • Vedoucí: Ladislav Hartman
  • Oponent: Jiří Klika

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/39557