Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin – Bc. Jaroslav Krupinský
Bc. Jaroslav Krupinský
Diplomová práce
Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin
Use of innovative technologies in the production of fermented foods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRUPINSKÝ, Jaroslav. \textit{Využití inovačních technologií při výrobě fermentovaných potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/scawml/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.