´Nové´ organické kontaminanty v potravinách – Bc. Miroslava Jeřábková
Bc. Miroslava Jeřábková
Bakalářská práce
´Nové´ organické kontaminanty v potravinách
´Novel´ contaminants in foodstuffs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JEŘÁBKOVÁ, Miroslava. \textit{´Nové´ organické kontaminanty v potravinách}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/scrhqf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.