Bc. Markéta Došková

Master's thesis

Optimalizace molekulárně biologické metody pro detekci kontaminant v koření

Optimization of the molecular-biological method for the detection of contaminants in spices
Anotácia:
V literární části diplomové práce je pojednáno o kontaminantech v potravinách obecně s užším zaměřením na koření. Větší pozornost je věnována zejména mykotoxinům: sekundárním produktům plísní, základnímu přehledu, způsobům stanovení a legislativě ošetřující jejich monitoring. Hlavní část literární rešerše je zaměřena na způsoby hodnocení mikrobiologické kvality potravin, na popis metod klasických i …viac
Abstract:
Contaminants are described in food generally, with narrower aim to spices in literary part of thesis. Bigger attention is dedicated to mycotoxins: secundary products of molds, basic survey, ways of assessment and legislation connected with their monito-ring. The main part of literary searches is focused on methods for microbial quality as-sessment of foods, then on description of classic and modern …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: MVDr. Ing. Václav Trojan, Ph.D.
  • Oponent: Martin Král, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses scw8jl scw8jl/2
28. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
29. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.