Emilie Hlavatá

Bachelor's thesis

Technologie vysokostupňových piv

High Gravity Beer Technology
Abstract:
Tato práce se zabývá technologií výroby vysokostupňových piv a jejím porovnání s technologií piv klasických. Dále jsou zde uvedeni nejvýznamnější výrobci vysokostupňových piv ve Světě včetně vybraných výrobků typických pro příslušné země. Na závěr jsou popsány zdravotní aspekty v souvislosti s konzumací piva.
Abstract:
This thesis deals with the technology of special beers production and with their comparison with the classic beers technology. There are introduced the most important producers of special beers in the World together with specification of products typical for each countries. The final part is focused on the relationship between health aspects and consumption of the special beer.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 7. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2015
  • Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hlavatá, Emilie. Technologie vysokostupňových piv. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs